martes, 18 de octubre de 2011

Formem part de l'Agenda 21!!!

Benvolguts/es,

Us informen que aquest curs la nostra escola ha decidit adherir-se al projecte Agenda 21 escolar, que des de fa ja un temps es va posant en marxa en alguns centres escolars de la nostra ciutat.

L’Agenda 21 escolar consisteix en un programa d’activitats ideat amb la voluntat d'avançar cap a un desenvolupament respectuós amb el medi ambient. És l’aplicació dins l’àmbit educatiu de l’Agenda 21 local.

L'objectiu principal d'aquest projecte és buscar estratègies per avançar cap a la construcció d'un món més sostenible. Es tracta d'un compromís que requereix la participació i col·laboració per part de tota la comunitat educativa amb la finalitat de dur a terme una gestió responsable dels recursos, donar resposta a les necessitats mediambientals del medi escolar i local i formar ciutadans crítics i compromesos amb el món que habiten.

En aquest primer curs treballarem fonamentalment dos aspectes que creiem bàsics:
-Residus i reciclatge
-L'Hort escolar

Per això, ens hem compromès a portar a terme a l’escola tot un seguit d’accions i activitats encaminades a fomentar el respecte envers la natura i el medi ambient.

Des d’aquest bloc us posarem al dia d’allò que fem i farem i intentarem engrescar-vos a tots i totes en aquesta tasca tan maca com necessària, que és cuidar el nostre planeta.

I per acabar, només ens resta demanar-vos la vostra comprensió i col·laboració i donar-vos les gràcies per tots aquells petits actes que dia a dia fan que els nostres menuts creixin en un món millor.



3 comentarios:

  1. son molt xulos tots! Espero que tots reciclem i fem un mon millor!
    A RECICLAR!

    ResponderEliminar
  2. jo crec que aurien de guanyar tots

    ResponderEliminar
  3. emmmmmm!reciclat molt aquest any amb la senyu Miriam.

    AGENDA 21

    ResponderEliminar